Ιανουάριος 2014

Κειμενογράφηση Blog - Κόστος

Το blog θεωρείται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι μιας ιστοσελίδας γιατί ανανεώνει συνεχώς την πληροφορία, κρατώντας την ιστοσελίδα σας ενεργή. Η ενημερωμένη πληροφορία αρέσει στον αναγνώστη και ανταμείβεται από τη Google. Εμπλουτίζοντας την ιστοσελίδα σας με νέες και χρήσιμες πληροφορίες προσελκύετε περισσότερους επισκέπτες και έτσι «ανεβαίνετε» στην κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων.

Κειμενογράφηση ιστοσελίδας - Κόστος

Το περιεχόμενο του κειμένου της ιστοσελίδας είναι ο πραγματικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην επιχείρησή σας και στους εν δυνάμει πελάτες σας. Όχι το layout, ούτε τα γραφιστικά! Ο αναζητητής/αναγνώστης κάνει κλικ σε μία ιστοσελίδα όταν ελκύεται από τις σωστές λέξεις και τα ολοκληρωμένα νοήματα που του εμφανίζονται στη μηχανή αναζήτησης.

Ιατρική κειμενογράφηση

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου για οτιδήποτε σχετικό με θέματα υγείας. Το ζητούμενο πλέον δεν είναι μόνο η πληροφορία ή μία πρώτη πρόχειρη «διάγνωση», αλλά η επιλογή του γιατρού.

Testimonial #3

Αγαπητή Πηνελόπη, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως για την εξαιρετική κειμενογράφηση της ιστοσελίδας μας (κείμενα, διάρθρωση ενοτήτων, συμβουλευτική), καθώς και για τις άλλες διαφημιστικές εργασίες (σλόγκαν, κάρτα, φυλλάδια) που ανέδειξαν τις δικές μας εντυπωσιακά.

Testimonial #2

Η εταιρία Scribia έχει αναλάβει μεγάλο μέρος της επικοινωνίας των υπηρεσιών μας σε ψηφιακά και έντυπα μέσα από το 2012. Η κα Τσίλη ως κοινωνιολόγος - ερευνήτρια και κειμενογράφος με εμπειρία στο ιατρικό κείμενο συντάσσει πάντα έγκριτο περιεχόμενο και πρωτότυπο. Τα κείμενα, τα άρθρα, τα φυλλάδια και τα δελτία τύπου, που κειμενογραφεί η κα Τσίλη, αποτυπώνουν με ενάργεια όλα όσα θέλουμε να επικοινωνήσουμε προς τους ασθενείς μας, γι' αυτό και βρίσκουν ιδιαίτερη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό που μας γνωρίζει ακόμη ευρύτερα.