διαφήμιση

Εικόνες Υψηλής Ανάλυσης για την Ιστοσελίδα και το Blog σας Εντελώς Δωρεάν

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι διαχειρίζονται μια ιστοσελίδα ή ένα blog είναι η εύρεση της κατάλληλης κάθε φορά φωτογραφίας. Η χρήση κατάλληλων, υψηλής ανάλυσης εικόνων είναι σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας. Μια ωραία, ευκρινής εικόνα μπορεί να «μακιγιάρει» ένα μέτριο κείμενο ενώ αντίθετα μια κακή εικόνα μπορεί να ακυρώσει ένα καταπληκτικό κείμενο.

Διπλασιάστε τις πωλήσεις σας με το e-mail marketing

Έχεις ένα κατάστημα που πουλάει προϊόντα και εσχάτως εισήλθες στην ψηφιακή εποχή· απέκτησες ιστοσελίδα, απέκτησες e-shop, ενδεχομένως να απέκτησες και τη δική σου προσωπική εφαρμογή. Ταυτόχρονα καταγράφεις παρουσία στα δημοφιλέστερα social media και ξοδεύεις αρκετά σεβαστά ποσά σε διαφήμιση στο διαδίκτυο. Όλα αυτά είναι σημαντικά και είναι βήματα που πρέπει να κάνει κάθε σύγχρονη επιχείρηση. Είναι όμως ικανά να αυξήσουν τις πωλήσεις σου; Η απάντηση είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ.

Πώς να πετύχετε στα Social Media

από: keimenografisi.gr

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου έχουν καταστήσει τα social media ζωτικό κομμάτι του marketing. Πλέον δεν τίθεται το ερώτημα ΑΝ πρέπει μια εταιρία ή ένας επαγγελματίας να έχουν παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά ΠΩΣ μέσα από τα social media θα μπορέσουν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Σελίδες